Collectief leiderschap bij impulse.brussels, na vertrek van Bruno Wattenbergh

 • Tweet
 • Print

  Vier vrouwen werden recent aangeduid door de Raad van Bestuur van impulse.brussels om de operationele leiding van het agentschap over te nemen. Zij volgen aldus Bruno Wattenbergh op die het agentschap in december 2016 verliet.

  Annelore Isaac, Catherine Jansen, Françoise Lambotte en Tania Van Loon zijn welbekend bij de Brusselse ondernemers en andere bedrijfsbegeleidende organisaties. Elk van hen leidt namelijk één van de departementen van impulse.brussels. Annelore is directrice van de dienst 1819, Françoise van het departement Expertises, Tania van het departement Innovatiesectoren en Catherine superviseert de Ondersteunende Diensten.

  De voorzitter van de Raad van Bestuur, Johan Basillades, is wel (en blijft ook) diegene die het agentschap wettelijk kan vertegenwoordigen. Samen met de 4 directrices, volgt hij bovendien wekelijks de organisatie op.

  Door te kiezen voor dit collectieve leiderschap, heeft de Raad van Bestuur zijn vertrouwen bevestigd in de vier directrices en gekozen voor een ervaren, stabiele en operationele opvolging. impulse.brussels stelt momenteel 84 personen te werk en reikt de Brusselse starters en KMO's informatie en tools aan die hen ondersteunen in hun ondernemersactiviteiten.
  impulse.brusselse begeleidt de ondernemers in tal van domeinen zoals de opstart, de financiering, de subsidies, de stedenbouwkundige reglementering, de milieuvergunningen,...

  Het kwartet zal de leiding over het agentschap waarnemen totdat de integratie van 3 begeleidingsorganisaties (Brussel Invest & Export, Atrium en impulse.brussels) in een Pool Advies en Begeleiding van Onderneming een feit is.