Filter op type document

 • Print

  Producten

  1. National Contact Point Brussels

   impulse.brussels werd door de Europese Commissie aangewezen als National Contact Point (NCP) voor Brussel voor het Europese onderzoeks-en ontwikkelingsprogramma Horizon 2020. Als NCP Brussels ondersteunt het dan ook KMO's en onderzoeksorganisaties bij het succesvol opzetten en uitvoeren van innovatie- of onderzoeksprojecten die gefinancierd worden door de Europese Unie. . De website ncpbrussels.be geeft een overzicht van de financieringsmogelijkheden en de gratis diensten die worden aangeboden door NCP Brussels.

   Type document: Site & online tool

   Sleutelwoorden: NCP Brussels

  2. 1819: Ondernemen in Brussel

   De1819 website vervolledigt de dienstverlening van de 1819-dienst. Dit portaal 1819 geeft een heleboel informatie over het opstarten en ontwikkelen van een bedrijf in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en vormt een eerste online toegangspoort. De site is beschikbaar in het Frans en Nederlands.

   Type document: Site & online tool

  3. Enterprise Europe Brussels

   Brussels Network is de website van "Enterprise Europe Brussels", een gemeenschappelijke organisatie van impulse.brussels en Brussels Enterprise Commerce and Industry (BECI). Samen informeren zij de Brusselse KMO's en onderzoekscentra over de Europese reglementering en financieringen voor onderzoek en ontwikkeling. Zij helpen de bedrijven ook om handelspartners te vinden in een 40 tal landen die aangesloten zijn bij het netwerk "Enterprise Europe" en om technologische of strategische samenwerkingen af te sluiten met bedrijven of onderzoekscentra in die andere landen.

   Type document: Site & online tool

   Sleutelwoorden: Enterprise Europe Brussels, europese financiering, internationale partnerships