Waarom beroep doen op impulse.brussels?

 • Print

  Samenwerken met impulse.brussels, houdt de volgende aanpak in :

  Gratis, eenvoudig, toegankelijk

  Of u nu student, kandidaat-ondernemer, bedrijfsleider van een KMO of CEO van een groot bedrijf bent, onze adviezen zijn gratis voor iedereen en worden zeer toegankelijk gemaakt via het telefoonnummer 1819. De adviseurs van impulse.brussels nemen de tijd om naar u te luisteren en u de zaken uit te leggen op een eenvoudige manier, zonder gebruik van jargon. Wij wensen uw leven als ondernemer steevast makkelijk te maken en geven u dus zo veel mogelijke vrij toegang tot alle nuttige informatie. Bij ons moet u geen lange procedures doorlopen of ingewikkelde formulieren invullen om een antwoord te bekomen op uw vraag.

  Objectief, doeltreffend en pragmatisch

  impulse.brussels staat voor een pragmatische en empathische aanpak. De adviseurs van impulse.brussels vertrekken steeds van uw probleem : zijn analyseren elke individuele vraag, informeren en oriënteren u in alle neutraliteit over de mogelijke oplossingen en over de partners die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van uw project. Dat zal hen niet weerhouden om hun mening te geven over de haalbaarheid van uw project of u uit te dagen om beter te doen. Maar impulse.brussels verkoopt niets en legt u niets op. Het is aan u om de uiteindelijke keuzes te maken in functie van uw doelstellingen en middelen.

  Vertrouwelijk, integer

  Een vertrouwensrelatie vereist duidelijke en geloofwaardige regels. Strategische informatie die geleverd wordt in het kader van uw project, wordt altijd vertrouwelijk gehouden. Bij elke diagnose, analyse, informatie- of adviesopdracht, zullen de adviseurs op een integere manier en met respect voor deontologie te werk gaan.

  Passie, creativiteit, dynamisme

  impulse.brussels voelt zich mede verantwoordelijk voor het welslagen van uw bedrijf. De adviseurs nemen uw project ter harte. Kwaliteit en klantentevredenheid vormen de rode draad in hun dagelijkse acties. Maar ze focussen hun energie ook op de toekomst. Ze zorgen ervoor dat hun expertise en kennis gedeeld wordt en ontwikkelen praktische en innoverende tools die uw leven moeten vereenvoudigen. Bij impulse.brussels is actie geen loos woord.