Bye Bye Tour & Taxis. Hallo UNO !

 • Print

  Zoals reeds enkele maanden geleden werd aangekondigd in de pers, zal impulse.brussels binnenkort gevestigd zij in het Huis voor Ondernemerschap, Innovatie, Onderzoek en Handel dat officieel boven de doopvont werd gehouden op 5 mei laatstleden door de toenmalige Minister van Economie, Céline Fremault.

  Dit Huis is gevestigd in de oude kantoren van Siemens in de Charleroisesteenweg 110. Het huisvest ook Atrium, Innoviris en RIB (Research in Brussels). De locatie krijgt de naam UNO.brussels, one place for business & retail, research & development.

  Door de hergroepering van de 4 complementaire organisaties, wil men de Brusselse ondernemers en zelfstandigen beter helpen om toegang te verkrijgen tot steunmaatregelen voor ontwikkeling, onderzoek en handel. Zo zal op een doeltreffende en gebruiksvriendelijke wijze meer dynamiek gebracht worden in de initiatieven, visie en samenwerking tussen de wereld van de innovatie en de zakenwereld.

  De selectie en de aankoop van dit gebouw van 5300 m² gebeurden door citydev.brussels, dat hiervoor een opdracht kreeg van de Brusselse regering. Het voormalige kantoor van Siemens werd gekozen vanwege een aantal pluspunten, zoals de geografische locatie, de ligging in een handelswijk, de energieprestatie (B-), de modulariteit en de toegankelijkheid met het openbaar vervoer.

  Vanaf 2 januari is het zover ! Dan zal impulse.brussels officieel gevestigd zijn op volgend adres :

  impulse.brussels
  UNO
  Charleroisesteenweg 110
  1060 Brussel

  De telefoonnummers blijven ongewijzigd.